WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

Nooit één ding tegelijk

Vroeger wist ik al nooit het antwoord op de vraag wat ik wilde worden. Ik vind veel dingen leuk, ben nieuwsgierig, leer snel en houd van afwisseling. Ik word er blij van om in een onderwerp te duiken en daar snel veel over te weten te komen. Heel lang dacht ik dat dit een negatieve eigenschap was. Ik hoorde vaak: 'Heb je nu alwéér een nieuwe studie / baan / hobby / interesse / noem-maar-op?' Het voelde alsof ik iets helemaal verkeerd deed. Tot ik me realiseerde: als ik niet één talent, één interesse, één passie of één droom heb, waarom heb ik dan wel één baan? De volgende dag lag er een ontslagbrief op het bureau van mijn leidinggevende.

Focussen, regelen, organiseren, verbinden

Sinds ik 'voor mezelf' werk (als freelancer, zzp'er, zelfstandige, zelfstandig professional / ondernemer - hoe noem jij het?) komen mijn talenten veel beter tot hun recht. Kom ik veel beter tot mijn recht. Want ik werk op een manier die bij mij past. Geef me een doel en ik zet een combinatie van kennis en vaardigheden in om het te bereiken. Soms ligt de focus op pr en communicatie, soms op regelen en organiseren, soms op verbinden, soms op structureren - en als je me héél blij tegenkomt, dan werk ik aan een opdracht waarin al deze elementen samenkomen. 

Op deze pagina zie je voorbeelden van werk waarvoor je mij kunt inschakelen. En bijzondere combinaties zijn mogelijk - graag zelfs :) Welke opdracht je ook aan me uitbesteedt, mijn uitgangspunt is altijd hetzelfde: ik breng de boel in beweging. Samen de koers bepalen en gáán, met een open blik en de lat hoog. Bijstellen waar nodig, maar niet het doel uit het oog verliezen. Let's get things done!

Ben jij benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag bij je langs voor een kop koffie, dan onderzoeken we vrijblijvend of het rendabel is om (tijdelijk) werkzaamheden aan mij uit te besteden.