top of page
SUB DIENSTEN

waarom doe ik wat ik doe?

nooit één ding tegelijk

Vroeger wist ik al nooit wat ik wilde worden. En nog steeds wil ik liever niet kiezen. Ik vind veel dingen leuk, ben nieuwsgierig, leer snel en houd van afwisseling. Heel lang dacht ik dat dit een negatieve eigenschap was. Ik hoorde vaak: 'Heb je nu alwéér een nieuwe studie / baan / hobby / interesse / noem-maar-op?' Het voelde alsof ik iets helemaal verkeerd deed. Tot ik me realiseerde: als ik niet één talent, interesse, passie of droom heb, waarom heb ik dan wel één baan? De volgende dag lag er een ontslagbrief op het bureau van mijn leidinggevende.

focus, regelen, verbinden

Sinds ik 'voor mezelf' werk (als freelancer, zzp'er, zelfstandige, zelfstandig professional / ondernemer - hoe noem jij het?) komen mijn talenten beter tot hun recht. Kom ík beter tot mijn recht. Want ik werk op een manier die bij mij past. Geef me een doel en ik zet een combinatie van kennis en vaardigheden in om het te bereiken. Soms ligt de focus op tekst en communicatie, soms op regelen en organiseren, soms op verbinden, soms op puinruimen - en als je me héél blij tegenkomt, werk ik aan een opdracht waarin dat allemaal samenkomt. 

Hier zie je voorbeelden van werk waarvoor je mij kunt inschakelen. En bijzondere combinaties zijn mogelijk - graag zelfs :) Welke opdracht je ook aan me uitbesteedt, mijn uitgangspunt is altijd: ik breng de boel in beweging. Samen koers bepalen en gáán, met een open blik en de lat hoog. Bijstellen waar nodig, maar niet het doel uit het oog verliezen. Let's get things done!

Ben je benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag bij je langs, dan onderzoeken we of het handig is om (tijdelijk) werk aan mij uit te besteden.

bottom of page